Halstrad laxrygg ”sesam” – Skaldjurssallad med mango, chili, koriander & lime
Helstekt lågtempererad oxfilé ” teriyaki” med spring onion
Pankostekt ekologiskt kycklingbröst med chili, lime, vitlök & koriander – Syrad rödlök
Krispig sallad med paksoy, rättika, morötter & shitakesvamp
Asiatisk rissallad med räkor, ägg, svarta sesamfrön, chili, cashewnötter & koriander
Koreansk kimchisallad – Srirachamajonnäs
Sojaribs med BBQ marinad – Zucchinibollar med pinjenötter
Sallad på stekt svamp, rostade rödbetor, syrad fänkål & broccoli – Syrad rödlök
Potatissallad Dijon & Dragon – Böndipp med sötpotatis
Rödbetshummus – Nybakat ekologiskt surdegsbröd från Cum Pane i Majorna
Gubbröra – Toast Skagen på danskt rågbröd toppad med kallrökt laxros
Inkokt laxsida med räkor, dillmajonnäs & löjrom – Sauce verte
Spenat & Västerbottenostpaj – Potatissallad Vinägrett
Örtmarinerad färsk grön sparris med rostade svenska rotfrukter
Dubbelmarinerad fläskfilé
Ostbricka med Brie de Meaux, Comté, husets marmelad & två sorters kex
Nybakat surdegsbröd från Cum Pane i Majorna
Gårdsknäcke
Citronfärskost
Vitello Tonnato på färskt ekologiskt kycklingbröst – Serranoskinka med melon & riven parmesan
Tryffelbakad laxrygg med persilja, citron & vitlök – Skaldjurssallad Provence med räkor, bläckfisk & färska blåmusslor
Marinerade grönsaker med minimozzarella & basilika – Potatissallad med krämig dressing på soltorkade tomater, parmesanost & rostade solrosfrön – Sås Romesco
Brilliant Savarin & St Agur med husets marmelad samt spröda kex
Grissini – Focaccia med pestofärskost
Lammfilé med chermoula & granatäpple – Ekologiskt kycklingbröst överbakad med mandel & citron – Vegetariska vinbladsdolmades – Grillade grönsaker med fårost – Tabbouleh (Libanesisk bulgursallad med persilja & citron) – Inlagd aubergine – Hoummus – Htipiti (het fåroströra med paprika) – Turkisk vitost med oliver – Orientalisk sesambakad foccacia
Vinflörslag: Trimbach Riesling nr 2639 145:-
pris per person: 225:-
Gremolatahalstrad laxrygg
Serranolindat ekologiskt kycklingbröst från Mowits gård i Trollhättan, fyllt med spenat, parmesan & basilika
Sallad på rostade morötter, sparris, blomkål & spenat
Sauce verte
Potatissallad ”Örtvinägrett” med kapris & sticklök
Brie de Meaux med kvittenmarmelad samt Bornholmskex
Nybakat surdegsbröd från Cum Pane i Majorna – Citronsmaksatt färskost
Sweet & Spicy Louisiana Pork – BBQ grillade baby backribs
Sofinas krämiga potatissallad
Coleslaw
BBQ sauce
Nybakat ekologiskt surdegsbröd från Cum Pane i Majorna – Färskost