Halstrad laxrygg ”sesam” – Skaldjurssallad med mango, chili, koriander & lime
Helstekt lågtempererad oxfilé ” teriyaki” med spring onion
Pankostekt ekologiskt kycklingbröst med chili, lime, vitlök & koriander – Syrad rödlök
Krispig sallad med paksoy, rättika, morötter & shitakesvamp
Asiatisk rissallad med räkor, ägg, svarta sesamfrön, chili, cashewnötter & koriander
Koreansk kimchisallad – Srirachamajonnäs
Halstrad laxrygg ”sesam” – Skaldjurssallad med mango, chili, koriander & lime
Helstekt lågtempererad oxfilé ” teriyaki” med spring onion
Pankostekt ekologiskt kycklingbröst med chili, lime, vitlök & koriander – Syrad rödlök
Krispig sallad med paksoy, rättika, morötter & shitakesvamp
Asiatisk rissallad med räkor, ägg, svarta sesamfrön, chili, cashewnötter & koriander
Koreansk kimchisallad – Srirachamajonnäs
MSC certifierad halstrad tonfisk med sötpotatisaioli – Lax & skaldjursbakelse på rågbröd toppad med löjrom – Pepparbrynt lågtempererad oxfilé – Lammfilé med getost, honung & pinjenötter – Paj med tryffel, blomkål & västerbottenost – Sallad på stekt svamp, broccoli, cocktailtomater samt syrad fänkål med rödlök – Potatissallad ”Örtvinägrett” med kapris & vitlök – Brillat Savarin & St Agur med fikonmarmelad & Bornholmskex – Sås Romesco
– Nybakat surdegsbröd från Cum Pane i Göteborg – Örtgrön färskost
MSC certifierad halstrad tonfisk med sötpotatisaioli – Lax & skaldjursbakelse på rågbröd toppad med löjrom – Pepparbrynt lågtempererad oxfilé – Lammfilé med getost, honung & pinjenötter – Paj med tryffel, blomkål & västerbottenost – Sallad på stekt svamp, broccoli, cocktailtomater samt syrad fänkål med rödlök – Potatissallad ”Örtvinägrett” med kapris & vitlök – Brillat Savarin & St Agur med fikonmarmelad & Bornholmskex – Sås Romesco
– Nybakat surdegsbröd från Cum Pane i Göteborg – Örtgrön färskost
(gäller mellan 2020-09-11 – 2021-03-13)
Ekologiskt kycklingbröst med svamppesto smaksatt med västerbottenost
–
Griljerad rostbiff marinerad i senap, pepparrot & färska örter
–
Pajslice med broccoli & ädelost
–
Potatis & jordärtskocksgratäng (serveras varm)
–
Sallad på rostade vinterrotfrukter, savojkål, honungsbakad chevré samt tranbär
–
Rödlöksmarmelad
–
Ostbricka med Red Fox (Lagrad engelsk leicesterost), St Agur, körsbärsmarmelad samt Bornholmskex
–
Nybakat ekologisk surdegsbaguette från Cum Pane i Göteborg
–
Vispat smör
Pris 265:- (237:- ex moms) – Minsta antal: 10 personer
Vinrekommendationer
Masi Bonacosta nr 6998
Vänligen beställ minst tre arbetsdagar innan leverans. Vi reserverar oss för eventuell fullbokning. Hjärtligt välkommen med din beställning!
(gäller mellan 2020-09-11 – 2021-03-13)
Ekologiskt kycklingbröst med svamppesto smaksatt med västerbottenost
–
Griljerad rostbiff marinerad i senap, pepparrot & färska örter
–
Pajslice med broccoli & ädelost
–
Potatis & jordärtskocksgratäng (serveras varm)
–
Sallad på rostade vinterrotfrukter, savojkål, honungsbakad chevré samt tranbär
–
Rödlöksmarmelad
–
Ostbricka med Red Fox (Lagrad engelsk leicesterost), St Agur, körsbärsmarmelad samt Bornholmskex
–
Nybakat ekologisk surdegsbaguette från Cum Pane i Göteborg
–
Vispat smör
Pris 265:- (237:- ex moms) – Minsta antal: 10 personer
Vinrekommendationer
Masi Bonacosta nr 6998
Vänligen beställ minst tre arbetsdagar innan leverans. Vi reserverar oss för eventuell fullbokning. Hjärtligt välkommen med din beställning!
Sojaribs med BBQ marinad – Zucchinibollar med pinjenötter
Sallad på stekt svamp, rostade rödbetor, syrad fänkål & broccoli – Syrad rödlök
Potatissallad Dijon & Dragon – Böndipp med sötpotatis
Rödbetshummus – Nybakat ekologiskt surdegsbröd från Cum Pane i Majorna
Sojaribs med BBQ marinad – Zucchinibollar med pinjenötter
Sallad på stekt svamp, rostade rödbetor, syrad fänkål & broccoli – Syrad rödlök
Potatissallad Dijon & Dragon – Böndipp med sötpotatis
Rödbetshummus – Nybakat ekologiskt surdegsbröd från Cum Pane i Majorna
Gubbröra – Toast Skagen på danskt rågbröd toppad med kallrökt laxros
Inkokt laxsida med räkor, dillmajonnäs & löjrom – Sauce verte
Spenat & Västerbottenostpaj – Potatissallad Vinägrett
Örtmarinerad färsk grön sparris med rostade svenska rotfrukter
Dubbelmarinerad fläskfilé
Ostbricka med Brie de Meaux, Comté, husets marmelad & två sorters kex
Nybakat surdegsbröd från Cum Pane i Majorna
Gårdsknäcke
Citronfärskost
Gubbröra – Toast Skagen på danskt rågbröd toppad med kallrökt laxros
Inkokt laxsida med räkor, dillmajonnäs & löjrom – Sauce verte
Spenat & Västerbottenostpaj – Potatissallad Vinägrett
Örtmarinerad färsk grön sparris med rostade svenska rotfrukter
Dubbelmarinerad fläskfilé
Ostbricka med Brie de Meaux, Comté, husets marmelad & två sorters kex
Nybakat surdegsbröd från Cum Pane i Majorna
Gårdsknäcke
Citronfärskost
Vitello Tonnato på färskt ekologiskt kycklingbröst – Serranoskinka med melon & riven parmesan
Tryffelbakad laxrygg med persilja, citron & vitlök – Skaldjurssallad Provence med räkor, bläckfisk & färska blåmusslor
Marinerade grönsaker med minimozzarella & basilika – Potatissallad med krämig dressing på soltorkade tomater, parmesanost & rostade solrosfrön – Sås Romesco
Brilliant Savarin & St Agur med husets marmelad samt spröda kex
Grissini – Focaccia med pestofärskost
Vitello Tonnato på färskt ekologiskt kycklingbröst – Serranoskinka med melon & riven parmesan
Tryffelbakad laxrygg med persilja, citron & vitlök – Skaldjurssallad Provence med räkor, bläckfisk & färska blåmusslor
Marinerade grönsaker med minimozzarella & basilika – Potatissallad med krämig dressing på soltorkade tomater, parmesanost & rostade solrosfrön – Sås Romesco
Brilliant Savarin & St Agur med husets marmelad samt spröda kex
Grissini – Focaccia med pestofärskost